Hoppa till sidans innehåll

Damjuniorerna vidare till steg 3

18 NOV 2019 22:56
I helgen spelade våra damjuniorer USM F18 steg 2 i Ludvika. Laget gick obesgreade genom helgen med två vinster och en oavgjord. Det ledde självklart till vidare spel i steg 3!
  • Skapad: 18 NOV 2019 22:56

Helgen började dock nervöst. Eller kanske övertaggat. Första matche mot hemmalaget Ludvika HF var en svag första halvlek. Men tjejerna kom ut i andra halvlek och spelad eupp sig och visade moral. Att de inte hade gett upp. Med 4 sekunder kvar sköt Ottilia Vestlund in 21-20 från kanten och första segern var ett faktum.

Andra matchen mot IFK Hammarö gick bättre. Sannadal var det bättre laget och hade kontroll hela matchen. Därmed var steg 3 säkrat efter två matcher. I den sista matchen mot Skara HF kunde det blivit avslaget och oengagerad handboll eftrsom båda lagen redan hade gått vidare till steg 3. Men båda dessa lag ville visa vad de kan och mäta krafterna med varandra. Och självklart ge allt i varje match. Det blev en fartfylld och underhållande match med framförallt starkt försvarsspel från Sannadal. Skara hade en ledning, men Sannadal kämpade sig kvar. Många spännande sekvenser i matchen och till slut blev det oavgjort. Därmed vann Skara gruppen på bättre målskillnad och Sannadal slutade som grupptvåa.

Tack Ludvika HF för ett bra arrangemang och bra stämning i hallen. Nu ser vi fram emot den 11-12 januari då USM F18 steg 3 spelas.

Skribent: Rickard Westerlind
E-post: This is a mailto link

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen

Se Sannadals SK spela via SolidSport

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info