Hoppa till sidans innehåll

Damlaget vann jämn match mot Tyresöflickorna

10 JAN 2010 15:17
Efter att ha avslutat förra året med en match ute i Tyresö där golvet läckte och taket precis lagats för att det inte skulle läcka in vatten på planen. Fick vi sätta oss i våra bilar och köra hem utan två poäng i förra årets värsta snöoväder. Inga fler kommentarer om den matchen.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:55

Idag var det årets första match 2010 och motståndet var återigen Tyresöflickorna. Vi startade matchen bra. Vi jobbar stabilt i försvaret och vi har läser sönder Tyresös starter och det visar sig att de inte kommer vidare, precis vad vi vill. Vi skapar lägen framåt mot deras 5:1 försvar och sätter lägena till en början. Vi är inte riktigt 100% i våra avslut, vilket gör att Tyresös målvakt gör räddningar där vi borde göra enkla mål. Men vi tragglar på och lyckas få två röda kort (!) i andra halvlek och Tyresö får mer flyt än vad vi har.

Trots detta oflyt så bjuder vi på motstånd och jobbar på och när 40 sek återstår spikar vi i den sista spiken i kistan 17-16 till oss. Det var ingen vacker och snabb handboll idag, men vad gör det när vi hämtar hem 2 poäng till.Bra, men bättre kan vi!

Lite bilder från matchen

Bild 1

Bild 2

Fotograf: Jennifer Casteberg
Skribent: Marianne Gråsten

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen Plint AB

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info