Hoppa till sidans innehåll

Damlaget vann mot Haninge

27 FEB 2010 13:04
Haningematch på gång, ett lag som vi inte har lyckats vinna över de senaste gånger de stått som motståndare. Känslan i laget under uppvärmning var avslappnad och taggad, revanschen låg i luften.
  • Skapad: 27 FEB 2010 13:04

Emma började första halvlek i mål men fick inte riktigt tag på Haninges skott utifrån och de fick en liten ledning i matchen. Vi kände tidigt i matchen att vi kunde springa ifrån Haninge och försökte oss på ett par lätta kontringsmål. Tyvärr satt inte passningarna i våra händer och Emma kände att ingenting fungerade för henne. Innan halvtidspaus byttes Anna in.

I halvtidsvilan ledde Haninge matchen med 12-10. Det kändes att vi helt klart fortfarande var med i matchen och att vi hade mycket mer energi att ge. Marre och PG tryckte på att vi skulle fortsätta med kontringarna, Haninge var inte rappa i fötterna idag så det borde inte vara något problem..

Andra halvlek börjar och löpandet på kontringarna var inga problem, inte heller passningarna fram till dessa. Nu var det däremot Haninges duktiga målvakt som stod i vägen! (Eller var det vår iver över luckorna vi fick som gjorde att vi stressade iväg skotten?) Frida byttes in på kanten för att få springa på lite kontringar, första läget hon får sätter hon! Efter det släppte det för oss och vi började att göra mål igen.

Mot slutet fick vi även bättre koll på Haninges skytte vilket resulterade i att vi gled iväg mot en seger. Som det så ofta brukar vara för oss hade vi inget vackert spel matchen igenom, men eftersom vi inte gav upp utan malde på slutade det med att vi tog 2 poäng! Matchen slutade: 22-16

I helgen blir det AIK vi ska springa ifrån!
Skribent: Karolin Casteberg och Emma Bohman

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen Plint AB

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info