Hoppa till sidans innehåll

F99: Tuff första Eken som ger mersmak

16 JUN 2009 22:35
Är varje Eken cup alltid så här roligt? Nja, oftast brukar det vara en hel del sol, men ibland så får man även chansen att plaska i leran. Det första Eken cup för Sannadals flickor födda -99 var tufft och blev en hård prövning, men efter det här klarar vi vad som helst.
  • Skapad: 16 JUN 2009 22:35

Dom flesta brukar fråga, "Kan man verkligen spela handboll på gräs?". Alla handbollspelare som någonsin varit på Eken svarar då "självklart, det är hur kul som helst!". Efter Eken cup 2009 har vi nog bevisat och övertygat alla att det verkligen går, till och med i vilket väder som helst. För det fanns inte mycket grönt gräs på Gubbängsfältet när cupen spelades i helgen. Istället fanns där lera, lera, och kämpande tjejer med lera på.

Men ska man vara helt ärlig så spelades det inte så mycket handboll. Det var mest "kamp om boll i lerpöl". Istället fick man se andra saker. Som ett lag som slängde sig efter bollen i leran. Som kämpade. Som aldrig gav upp. Som imponerade med sin glädje. Som hejade på varandra oavsett läge i matchen (eller väder). Som verkligen efter det här kan kalla sig för ett lag. Det var flickor 99:s erfarenhet av första sin Eken cup och vi kommer igen, oavsett väder!

Skribent: Rickard Westerlind

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen Plint AB

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info