Hoppa till sidans innehåll

Herrlaget säkrade fortsatt spel i division 3

15 MAR 2015 18:00
Sannadals herrlag stod för en enorm prestation när man besegrade Spånga HK på bortaplan i lördags med 26-21. Samtidigt som övriga matcher i serien gick lagets väg har man nu säkrat fortsatt spel i division 3 kommande säsong.
  • Skapad: 15 MAR 2015 18:00

Inför omgången låg man endast en poäng före Hellas HK som ligger sist i tabellen. Dock hade Hellas spelat en match mindre och alltså chans att ta ytterliggare 4 poäng. Seger mot Spånga skulle ge ett fortsatt fortsprång, men inte säkra fortsatt spel.

Det va ett tunt, men formstarkt, lag som gick in på planen i Smedshagshallen. Nyckeln till segern i matchen va det tuffa och smarta försvarsspelet och en storspelande målvakt. Kombinerat med disciplinerat anfallsspel och bra attacker punkterade laget matchen i andra halvlek och Spånga kom aldrig ikapp.

Samtidigt förlorade Hellas sin match mot Skuru i helgen och därmed har Sannadals herrlag 3 poängs försprång och fortsatt spel i division 3 är säkrat.

Nu njuter laget av att ha klarat sin målsättning att hålla sig kvar i division 3 och laddar om för nästa säsong och nya målsättningar.

Skribent: Rickard Westerlind
Epost: This is a mailto link

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen Plint AB

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info