Hoppa till sidans innehåll

Jakob och Alice fick stipendium

25 AUG 2015 00:09
Under Sannadals årsmöte delas Lukas Israelssons Minne ut som ett stipendium till en tjej och en kille i föreningen. Stort grattis till årets stipendiater Jakob Radinger och Alice Solander.
  • Skapad: 25 AUG 2015 00:09

Jakobs motivering:

Lukas Israelsson minnestipendiat, pojkar går 2015 till en kille som uppfyller många av kriterierna. Började träna och spela 2004. Har testat på alla platser i laget. Att han till en början kanske inte hade längden för positionen han spelar på idag verkar aldrig berört honom utan med hög träningsnärvaro, disciplin och en härlig inställning till vår sport är han trots sin unga ålder upptagen i A-laget. Han har i många år varit en viktig spelare i laget som pådrivare, sammankallande till aktiviteter utanför träning och match.  Åt föreningen har han agerat som föreningsdomare, ungdomsledare på sommar handbollsskolan. Till det ska läggas att han med sitt trygga, positiva och lättsamma beteende är en  förebild för yngre pojkar och flickor i Sannadals SK. För er som inte gissat vem han är kan jag berätta på måndag kommer denna tvättäkta Sannadals spelare även göra debut i herrlaget. 

 

Alice motivering:

En spelare som hela tiden kämpar och har enorm glädje, som hon sprider till andra. En riktig lagspelare och en ansvarsfull spelare på och utanför planen.

Hon har utvecklats mycket det senaste året, dels i sin roll som spelfördelare men också som lagkapten med allt vad det innebär. Utöver det har hon också tagit på sig en tränarroll i föreningen. Det har också bidragit till utvecklingen som spelare och som person. Det märks att de tjejer som hon varit ledare för uppskattar henne mycket.

Hon har höga krav på sig själv på handbollsplanen, vilket är en styrka som ständigt driver henne framåt.

Skribent: Rickard Westerlind
Epost: This is a mailto link

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen Plint AB

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info