Hoppa till sidans innehåll

P06 summerar USM steg 1

12 OKT 2020 08:00
I helgen spelade Sannadals SK P06 första steget i USM P14 i Nacka Bollhall och här följer en summering av helgens matcher.
  • Skapad: 12 OKT 2020 08:00

Första matchen mot RP IF Linköping präglades av nervositet och försiktighet från många Sannadal, förståeligt då det för de flesta var premiär i USM-sammanhang. Matchen gled Sannadal ur händerna och tyvärr var RP alldeles för bra.

Till nästa match mot ett ungt Borlänge HK var det ett revanschsuget gäng som klev ut på planen och från första minut satte full fart. Sannadal vann med ett par bollar och var nöjda med både inställning och att de kunnat ge alla i laget rejält med speltid.

Tredje matchen mot Täby HBK var en rafflande thriller där Sannadal länge satte press på motståndaren, som dock i slutet drog ifrån och vann rättvist.  Fjärde och avslutande matchen mot arrangören Skuru IK bjöd på stor kamp och dramatik, Sannadal ledde matchen igenom men motståndarna gav aldrig upp. Killarna gick på knäna de sista 10 minuterna efter några utvisningar och det var en skön känsla när slutsignalen gick och Sannadal gått vinnande ur kampen.

Med denna avslutande seger hamnade Sannadal trea i gruppen och det ger laget gott hopp om fortsatt framgång i USM, nästa gång är det arrangemang hemma i Kämpetorsphallen 5-6 december.

Till matchens lirare i respektive match utsågs: Joong-Seop, Oscar, Lukas och Albin.

Bra kämpat killar!

Skribent: Magnus Eklund
E-post: This is a mailto link

Stolta partners till Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym

Se Sannadals SK spela via SolidSport

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info