Hoppa till sidans innehåll

Skön seger över Spånga för herrlaget

21 MAJ 2009 22:00
I måndags spelade herrlaget mot Spånga ute i Brommahallarna och gick segrande ur matchen med 19-15. Nu väntar Lidingölaget nästa vecka i den sista matchen i sommarserien.
  • Skapad: 21 MAJ 2009 22:00

Matchen började lite osäkert från båda lagen. Speciellt då kanske Sannadal som inte alls var vana vid det extremt hala golvet. Båda lagen följdes åt under hela första halvlek som slutade 8-8. Det var mycket skott utanför för Sannadals del, något man tog tag i under andra halvleken.

I andra halvleken tog laget sig samman och började spela mer organiserat. Spelarna hittade varandra bättre och efter några fina kontringar i rad av bl.a. höger-sexan "Chi chi" var man förbi Spånga som började tappa humöret internt och spelade för mycket man-man. Sannadal behöll lugnet och övertaget matchen ut och kunde åka hem med en seger i bagaget.

Nu i sista matchen väntar Lidingölaget som spelade i samma serie under säsongen. I den vann lagen varsin match så utgången på torsdag är oviss, men kan Sannadal bara behålla lugnet så är vi nog det bättre laget.

Skribent: Rickard Westerlind

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen Plint AB

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info