Hoppa till sidans innehåll

Stark insats av Damer A borta mot Hammarby

30 JAN 2022 09:00
Damer A stod för en stark insats borta mot Hammarby och tog med sig två poäng från Eriksdalshallen efter seger med 32-20.
  • Skapad: 30 JAN 2022 09:00

Det var ett revanschsuget Sannadal som kom till Eriksdalshallen. Laget var inte nöjda med insatsen senast. Det märkte Hammarbyspelarna nog direkt för Sannadals försvar höll en annan nivå idag. Aggressiviteten syntes och hördes, samarbeten funkade bra och Hammarby hade otroligt svårt ens komma till avslut.

Det gjorde att Sannadal direkt i första halvlek tog kommando över matchen. Vid ställningen 3-7 försökte Hammarby förändra matchbilden efter en timeout, men det hjälpte inte. Sannadal fortsatte utöka ledningen och i halvtid var ställningen 8-16.

I andra halvlek lyckades Hammarby störa Sannadals spel och kom som närmast ikapp till 14-19. Men även de gånger Hammarby lyckades ta sig förbi försvaret skulle de försöka sätta bollen på Tove som hade spikat igen. Inte ens straffarna hade Hammarby ett övertag på där Tove tog tre av sex straffar.

Alla i laget bidrog på ett fantastiskt sätt både framåt och bakåt denna match och det syntes på laget att det var roligt att spela tillsammans. Segersiffrorna blev till slut 32-20.

Nästa match spelar Damer A nu på lördag hemma i Västertorpshallen mot Årstaiterna. Matchen går att se via Solidsport.

Skribent: Rickard Westerlind
E-post: This is a mailto link

Stolta partners till Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol

Se Sannadals SK spela via HandbollPlay

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info