Hoppa till sidans innehåll

Tankar efter damlagets säsong

13 APR 2009 12:44
I Sannadals damlag har det hänt mycket under säsongen. Laget har fått ett nytt tränarpar, Marre och PG, efter att Leffe (som varit med laget länge) valde att kliva åt sidan efter förra säsongen. Många nya och nygamla spelare har tillkommit och när vi ser tillbaka på säsongen har det varit en säsong med blandade resultat. Dock känns det som att de nya spelidéerna börjar sätta sig och vi ser ljust på framtiden.
  • Skapad: 13 APR 2009 12:44

Efter säsongen 07/08 valde Leffe, som varit damlagets nav under många år, att kliva åt sidan. Istället välkomnade vi Marre och PG, våra nya tränare, och vår lagledare Bibbi. Även många nya och nygamla spelare har sökt sig till vårt lag under säsongen vilket naturligtvis är väldigt roligt och alla ni är också hjärtligt välkomna.


Under slutet av augusti var vi med i DM och det gick väl sådär, en tredjeplats i gruppen och därmed färdigspelat. Sen var det dags för det traditionsenliga Enköpingslägret i början av september tillsammans med resten av klubben. En nyhet för i år var att vi hade ett uppskattat gemensamt pass med herrarna under söndagen och det var nog många kroppar som värkte på måndagen...


Ett par veckor senare drog säsongen igång på allvar med seriestarten. Vi har spelat i division 3 östsvenska södra och man kan väl säga att det har varit blandade resultat... Vi har gjort några riktigt bra matcher medan andra har varit rejäla bottennapp så det har gått lite upp och ner, vi hamnade till slut på en sjundeplats i tabellen. Trots detta tycker jag att vi kan ge oss själva godkänt men inte så mycket mer, det finns mer att ge och det finns saker att jobba på till nästa säsong. Dock känns det som att de nya spelidéerna börjat sätta sig mer och mer ju längre säsongen har gått och det är bara att jobba vidare. Framöver är det nu sommarserien som gäller och sen blir det Eken Cup.

Skribent: Anna Fröjd

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen Plint AB

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info