Hoppa till sidans innehåll

TeamSportia levererar material till Sannadal

17 JAN 2012 18:00
Sannadal har länge haft en bra relation till TeamSportia som inte ligger långt i från Västbergahallen. Nu har dock de båda parterna tagit ett steg till och skrivit ett avtal. Detta innebär bland annat att alla medlemmar i klubben får rabatt på TeamSportias butiker. Hör efter med din lagledare.
  • Uppdaterad: 08 FEB 2012 23:45

Avtalet innebär att Sannadal väljer TeamSportia som leverantör av idrottsmaterialet (overaller, matchtröjor, bollar, klister osv). Samarbetet ger klubben bättre priser, enklare för alla att beställa och bättre och tydligare villkor för klubben när det gäller leveranser.

 

Samarbetet betyder att alla medlemmar och lag själva åker till TeamSportia-butiken på Elektravägen i Väsberga och köper sitt idrotssmaterial eller sina overaller.

 

Alla medlemmar får också ett TeamSportia-kort som inenhåller ett värde av 1 000 kr i form av rabatter och erbjudanden att handla i TeamSportias butiker för. Det komemr delas ut av din lagledare inom kort. Har du inte fått något så fråga din lagledare.

 

Ansvarig för samarbetet med TeamSportia är Rickard Westerlind (This is a mailto link), så kontakta honom om du har några frågor.

Skribent: Rickard Westerlind

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen Plint AB

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info