Hoppa till sidans innehåll

Vilken total urladdning av F02

12 NOV 2011 23:13
Hässelby på lördagmorgon, sju smått trötta tjejer samlades för dagens matchsammandrag. Tre matcher och tre svåra motståndare återges av lagledaren Leyla.
  • Skapad: 12 NOV 2011 23:13

Tumba, ett starkt lag med ev. någon förlust i ryggen kunde nog aldrig ana att Sannadal skulle bli en motståndare att räkna med! Det blev en kanonmatch, där alla i laget satsade sitt yttersta och spelade på topp. Vinst blev det med 14-12.

I andra matchen stod Gustavsberg för motståndet. All positiv energi från första matchen tog de med sig och vann överlägset med slutsiffrorna 16-8.

Sista matchen blev en kamp mot klockan... alla var ganska trötta efter 2 stormatcher. Motståndet var Skuru och i halvlek stod det 4-3 till oss. Under den korta pausvilan peppade de varandra och gick sedan ut och gav allt. Det var knappt, men vi vann även den matchen, trots trötta ben och en del spagetti-armar i slutminutrarna. Slutsiffrorna blev 11-9.

Vilken kämpainsats, vilken laganda. Nu är det 2 matchsammandrag (4 matcher) kvar på höstserien och vi önskar dem all lycka till med fortsatt spel.

Tack också till alla föräldrar som alltid ställer upp för tjejerna!

Skribent: Leyla Demiray

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen Plint AB

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info