Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 2021 genomfört

23 AUG 2021 18:00
I söndags genomfördes vårt årsmöte. Förutom den populära prisutdelningen, en ny verksamhetsplan och att nya personer in i styrelsen så avtackades avgående styrelsemedlemmar.
  • Uppdaterad: 23 AUG 2021 18:00

Årsmötet hölls i vanlig ordning, men med tydlig anpassning efter COVID-19, under Enköpingslägret. Årsmötet kunde godkänna verksamhetsberrättelse, verksamhatesplan och ekonomiska handlingarna.

Till styrelsen valdes ny kassör, Nina Björses, och två nya ledamöter. Felicia Wallin-Forsell och Nathalie Hanze tar plats i föreningens styrelse.

Avgående styrelsemedlemmarna Rebecka Granqvist och Mauri Laitila avtackades efter deras många år i styrelsen (bild). Även Leyla Demiray avgår ur styrelsen, men var inte på plats så avtackning sker senare. Vi är tacksamma för deras insats i styrelsen och är glada att de fortsätter vara engagerade i föreningen i andra roller.

Årsmötet utnämnde även Gustav Lindqvist till hedersledamot i styrelsen. Gustav som har varit med i föreningen sen starten 1944 kommer ni få en närmare presentation av senare.

Nu kan vi fokusera på ett nytt verksamhetsår och fortsätta vår utveckling som förening.

Skribent: Rickard Westerlind
E-post: This is a mailto link

Stolta partners till Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol

Se Sannadals SK spela via HandbollPlay

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info