Hoppa till sidans innehåll

Damer A förlorade jämn och viktig match mot NKIK

05 MAR 2017 19:20
Sannadals damer A tog i lördags emot NKIK i en bottenstrid hemma i Västertorpshallen. En jämn och viktig match som tyvärr slutade med förlust 21-22.
  • Skapad: 05 MAR 2017 19:20

Damlaget har haft en tuff säsong, men under våren har dock spelet börjat sätta sig och det är många jämna matcher.

I lördags var det dags att ta emot NKIK som också ligger i nedre delen av tabellen och göra upp om viktiga poäng för att undvika nedflyttning.

Matchen var jämn redan från start. NKIK gjorde ett litet ryck inför halvtid och hade då ledningen med 10-14. Sannadal kom dock igen och 15 minuter in i andra halvlek var det jämnt igen vid 16-16. Därifrån blev det en nagelbitare ända in i slutsekunderna. När NKIK gjorde 20-22 och klockan stod på 59:12 trodde många av tåget hade gått, men Sannadal reducerade med ett snabbt anfall och fick en chans till. Tyvärr lyckades NKIK mota Sannadals sista attack och gå segrande ur striden.

Bottenstriden i damernas division 2 blev dessutom värre för Sannadals del då jumbon Skogås HK lyckades ta 2 oväntade poäng mot Gustavsberg. Därmed ser det mer och mer ut att bli en jämn och avgörande sista omgång mellan Sannadal - Skogås.

Skribent: Rickard Westerlind
Epost: This is a mailto link

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen Plint AB

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info