Hoppa till sidans innehåll

Emmy ny ansvarig för handbollsskolan

23 SEP 2022 09:41
Sannadals SK har inlett en spännande ny satsning på handbollsskolan och som ett första steg kommer Emmy Voltaire in som ny ansvarig för handbollsskolan och lekis.
  • Skapad: 23 SEP 2022 09:41

Emmy Voltaire började spela handboll i Sannadals SK som liten. Född 2004 har Emmy gjort resan från handbollsskola till vuxen inom föreningen och idag är hon omtyckt tränare för F11 samt spelar själv fortfarande.

Därför är vi otroligt glada att kunna meddela att Emmy nu fått den nya rollen som ansvarig för handbollsskolan när vi genomför en satsning på att utöka  verksamheten.

Senaste åren har vi haft stort intresse för handbollslekis och handbollsskolan. Vi har till och med haft kö då vi inte kunnat ta emot alla. Främst på grund av begränsningen i halltid, men nu har vi fått tag i nya möjligheter. Det gilalr vi inte och vi vill ge alla möjligheten att vara med i vår förening.

Emmy kommer med hjälp av de befintliga ledarna att utöka och expandera handbollsskolan (och handbollslekis) till fler tillfällen i veckan och på fler platser i vårt område. 

Mer information om det kommer väldigt snart. För nu säger vi välkommen och grattis Emmy till din nya viktiga roll inom föreningen!

Skribent: Rickard Westerlind
E-post: This is a mailto link

Stolta partners till Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol

Se Sannadals SK spela via HandbollPlay

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info