Hoppa till sidans innehåll

Förlust för båda A-lagen hemma

15 MAR 2022 11:58
Tyvärr blev det förlust för båda våra A-lag denna söndag hemma i Västertorpshallen. Bra stöd från läktaren räckte inte till när Damer A förlorade mot Skogås och Herrar A förlorade mot Vassunda IF.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2022 11:58

Det var bra stöd från läktaren denna söndagskväll i Västertorpshallen. Tyvärr fick vi inte se våra representationslag på topp denna gång. Damer A lyckades inte komma upp i sin nivå som de senaste matcherna och med tufft motstånd från tabelltvåan Skogås räckte det inte till. Skogås vann med 22-30 efter att ha kontrollera matchen i stort.

Herrar A inledde jämnt med Vassunda och i halvtid var matenc oviss. Men i andr halvlek kom tyvärr en ordentlig kollaps och underläget blev för stort. Vassunda vann med 25-37 och fick med sig välbehövliga poäng.

Matchens lirare i Sannadals SK i dammatchen utsågs till Linnea Ek och i herrmatchen Anton Jansson. Två unga spelare (födda 2002) som tog ansvar och kämpade väl hela matchen

Damerna åker till Gotland för bortamatch i helgen. Herrarna stannar hemma och laddar inför lokalderby i Västertorpshallen mot IF Swithiod kl 16:15 på lördag.

Foto: Matthew Tipple (bilderna är från tidigare matcher)

Skribent: Rickard Westerlind
E-post: This is a mailto link

Stolta partners till Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol

Se Sannadals SK spela via HandbollPlay

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info