Hoppa till sidans innehåll

Hemmasegrar för seniorlagen!

14 JAN 2018 21:00
En bra start efter juluppehållet för båda dam och herr. Damerna vann viktiga poäng mot IFK Örebro och herrarna vann returen mot Norrtulls SK hemma i Västertorpshal
  • Skapad: 14 JAN 2018 21:00

Kvällen i Västertorpshallen började med att damerna tog emot IFK Örebro som låg straxt ovanför i tabellen, men med dubbelt så mycket poäng. Ett intressant tabellläge i damernas division 2.

En jämn inleding där båda lagen var taggade. De följdes åt till 4-4, sen gjorde Sannadal ett litet ryck till 6-4 och Örebro tog time-out. Men det hjälpte inte och Sannadal drog ifrån. Framförallt stängde lget bakåt och Örebro gjorde inte mål första halvlekens sista 12 minuter. Fantastiskt försvarsspel och målvaktsspel och i halvbtid stod det 10-5.

I andra halvlek tyckte Örebro upp sig, men lyckades aldrig komma ikapp. Som mest hade Sannadals en betryggande sjumålsledning. Matchen slutade 21-18 och två sköna poäng till Sannadal.

Därefter var det dags för herrarnas A-lag att ta emot Norrtulls SK. Hela första halvlek var väldigt jämn och i halvtid stod det 13-13. I andra halvlek lyckades dock Sannadal få ett försprång med 2-3 bollar. Norrtull kom tillbaka, men då ryckte Sannadal igen och denna gång lyckades inte Norrtull komma ikapp. Slutresultatet skrevs till 25 - 19.

En bra kväll i Västertorpshallen för Sannadal och bra tecken inför andra halvan av seriespelet.

Skribent: Rickard Westerlind
Epost: This is a mailto link

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen Plint AB

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info