Hoppa till sidans innehåll

Intervju om damlagets halva säsong

02 JAN 2020 11:00
Vi tog en liten pratstund med våra tränare för damlaget, Andreas Åkerlind och Mikael Forslund, nu under juluppehållet om deras syn på hösten och tankar inför våren.
  • Skapad: 02 JAN 2020 11:00

Det har varit tufft med resultaten i div 2 under hösten, vad beror det på?
– Vi har haft en väldigt tunn seniortrupp under hösten så vi har fått lägga mycket ansvar till våra juniorer vilket inte var planen inför säsongen. Några skador har också satt käppar i hjulet i den kontinuerliga planen att spela ihop laget, inleder Andreas.
– Självklart mycket kul att se att juniorspelarna är duktiga och kämpar för att stå upp så gott de kan trots att de matchas mot tufft motstånd, fyller Mikael i.
 
Hur ska ni tänka för våren för att försöka förbättra resultaten?
– Vi skulle behöva lite fler spelare med mer erfarenhet för att stötta de unga och duktiga tjejer som vi redan har i truppen. Samt tagga till nivån på träningar för att på så vis höja oss mer på matcherna, svarar Andreas.

Några matcher som blir viktigare under våren?
– Alla matcher har ju sin prägel, men naturligtvis är de matcher där vi möter lagen när oss i tabellen viktiga. Att plocka med oss poäng och ett självförtroende inför kommande säsong, svarar Micke.

Vi önskar damlaget lycka till under våren och hoppas de vänder höstens trend. Kom och stötta damerna på nästa hemmamatch och under våren! 

Skribent: Rickard Westerlind
E-post: This is a mailto link

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen Plint AB

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info