Hoppa till sidans innehåll

Johan och Niklas fortsätter leda herrlaget

27 APR 2020 07:00
Ordförande Anna Fröjd och styrelsen är nöjda över att kunna presentera att huvudtränare Niklas Palmqvist fortsätter leda herrlaget nästa säsong i div 2 tillsammans med assisterande Johan Hammarberg.
  • Skapad: 27 APR 2020 07:00

Kontinutet och långsiktighet är viktiga bitar när man vill bygga något riktigt stabilt och bra. Niklas tog över herrlaget inför säsongen 2017/2018 och utvecklingen har gått stabilt framåt. Inför denna säsong anslöt spelande assisterande tränare Johan Hammarberg och tillförde ytterliggare en dimension i lagets spel och i arbetet tillsammans med Niklas.

Dena säsong lyckades herrlaget med sitt och klubbens målsättning att avancera till div 2. Nu vill vi bygga på det och då känns det extra kul att Niklas och Johan fortsätter leda herrlaget kommande säsong. Båda vet vad som krävs för att etablera sig i div 2. Med deras erfarenhet och viljan från spelarna i laget ser framtiden ljus ut.

Just nu tränar herrlaget på med försäsongsträning och det ser lovande ut. Även om det är en bra bit kvar tills seriestarten i september/oktober.

Skribent: Rickard Westerlind
E-post: This is a mailto link

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen

Se Sannadals SK spela via SolidSport

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info