Hoppa till sidans innehåll

Ny förlust hemma mot Djurgården

15 JAN 2022 18:57
Det blev förlust i returmötet för Herrar A hemma i Västertorpshallen mot Djurgårdens IF HF med 21-28 denna lördag eftermiddag.
  • Uppdaterad: 15 JAN 2022 18:57

Ingen publik, men fullt stöd hemma via livesändningen. Sannadal var taggade och började matchen bra. Det såg ut att bli en riktigt jämn och spännande match fram till 15:e matchminuten då Sannadals marginaler gick åt fel håll.

Oscar Mattsson får ett direktrött efter en omdiskuterad situation. Innan dess hade spelande assisterande tränare Johan Hammarberg skadat sig efter en duell i en kontringsituation. Sannadal hade svårt att hålla igång samma spel som innan och Djurgården kunde få momentum och dra ifrån inför halvtidsvilan. Underläge 10-15.

Sannadal försökte ställa om i försvaret i andra halvlek. Det tog ett tag innan målproduktinen kom igång i andra halvlek, men efter 8 minuter lossnade det. Då krympte Sannadal ett underläge på 7 mål till 16-20 och var på väg in i matchen igen.

Tyvärr lyckades Djurgården forcera en gång till efter en timeout och Sannadal hade inte tajmingen i anfallspelet. Förlust 21-28.

Matchens lirare i Sannadals SK blev Esteban Olivares och i Djurgårdens IF HF blev det målvakten August Elmberg som bitvis spikade igen målet.

Nya tag för våra Herrar A på fredag borta mot Täby Centrum.

Foto: Paul Hansen

Skribent: Rickard Westerlind
E-post: This is a mailto link

Stolta partners till Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol

Se Sannadals SK spela via HandbollPlay

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info