Hoppa till sidans innehåll

Seniorkommittén samlades för första gången

06 JUN 2020 18:08
Sannadals styrelse har nyligen skapat en seniorkommitté som ska säkerställa vår senior- och juniorverksamhet framöver och jobba mot de målsättningar föreningen satt upp.
  • Skapad: 06 JUN 2020 18:08

Sannadals SK har de senaste åren vuxit som förening på framförallt ungdomssidan genom fokuserat arbete. Samtidigt har föreningens herrlag lyckats avancera till div 2. Damlaget har i flera säsonger spelat i div 2, men åkte tyvärr denna säsong ner i div 3 och satsar nu för att komma tillbaka.

Framöver har vi många sannadalare som vill fortsätta spela handboll i vuxen ålder och Sannadal vill säkerställa en stabil och utvecklande verksamhet även på junior- och seniorsidan. Därför har styrelsen nu bildat en seniorkommitté. För att säkerställa att verksamheten bedrivs gentemot de krav, budget och målsättningar som utformats i samråd med styrelsen.

Att ha representationslag på både dam- och herr samt B-lag är en viktig del av föreningens verksamhet. I veckan som gick hade kommittén sitt första möte med ledarna för seniorlagen.

Sannadals seniorkommitté består denna säsong av Stefan Lundberg, Magnus Birath och Robert Hultqvist. Kommitténs uppdrag finns att läsa i Den Rödvita Tråden.

Skribent: Rickard Westerlind
E-post: This is a mailto link

Stolta sponsorer av Sannadalskänslan:
Dunross Stiftelse Measol MittGym Coop Fruängen

Se Sannadals SK spela via SolidSport

Materialpartners

Adidas

Stadium

Postadress:
Sannadals SK - Handboll
c/o Stefan Lundberg, Vantörsvägen 209
12555 Älvsjö

Kontakt:
Tel: 0703737136
E-post: This is a mailto link

Se all info